EXTRA COFFEE - Stout park sörválogatás

Nincs raktáron CSOMAG AJÁNLAT

Megérkeztek sörkínálatunk legújabb szereplői, a kókuszos stout és a füstös porter! Rendeld meg csomagban a három karakteres barnasört!

EXTRA COFFEE STOUT: A kávés sör. Az Extra Coffee x Félegyházi Sörműhely koprodukciós söre. Már már legendás söre! Alapja egy erősre főzött, 7%-os Milkshake Stout. A hozzáadott kávé kb. 70mg koffeint tartalmaz, így egy eszpresszó kávé erősségének felel meg. A felhasznált pirított és pörkölt árpamalátának is köszönhetően alapjában magában hordozza a legtöbb kávés, étcsokoládés ízjegyeket. A felhasznált laktóz (tejcukor) felel azért, hogy a kortyérzet kerekebb, krémesebb legyen, valamint édességet is ad a sörnek, ellensúlyozva a kávé keserűségét. A tejcukor ezen túlmenően "megágyaz" a kávé jellegzetes zamatának, kiemelve és lekerekítve azt. A felhasznált kávé érdekessége, hogy a magas Robusta aránya miatt markánsan keserű és testes, diós, csokoládés ízjegyekkel, így kerek egységet alkot a krémes, kissé édeskés sörrel.

COCONUT STOUT: Finoman egyensúlyozik a stoutok krémes, csokis- kávés vonalán, emellett pedig a kókusz aromáit is magában hordozza. Egy erős, 7%-os Milkshake Stout kókusszal és laktózzal. Az eredmény egy lágy, krémes, folyékony desszert.

SMOKY PORTER: Az Angol és Ír pubok füstös sötét sörstílusa ez az újdonság, ami magában hordozza a füst és a maláta tökéletes elegyét. Tőzegen füstölt whisky malátával és bükkfán füstölt malátával főzve. Egyszerre jelennek meg benne a kávés, étcsokoládés és a határozott füstös íz jegyek. Alkoholtartalom: 5,4%.


2 450 Ft