FIZETÉS


Fizetési módok

Átutalás: A megrendelés visszaigazolását követően a Felhasználó átutalja a megrendelt termékek vételárát és a szállítási költséget a Szolgáltató bankszámlájára. Az áru belföldi megrendelés esetén az összeg megérkezését követő legkésőbb 5 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Banki KP. Befizetés: A megrendelés visszaigazolását követően a Felhasználó a megrendelt termék vételárát, szállítási költségét és az ezen fizetési módra tekintettel felszámolt díjat befizeti a Szolgáltató bankszámlájára. Az áru belföldi megrendelés esetén az összeg megérkezését követő legkésőbb 5 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Fizetés utánvéttel: A megrendelés visszaigazolását követő legkésőbb 5 munkanapon belül az áru szállításra kerül. Küldemény érkezésekor a Felhasználó kifizeti a futárnak a megrendelt termékek vételárát, szállítási költségét és az utánvételért felszámolt költséget.

Bankkártyás fizetés: A megrendelés visszaigazolását követően a Felhasználó a Stripe fizetési rendszeren keresztül átutalja a megrendelt termékek vételárát és a szállítási költséget. A fizetésről a Szolgáltató és a Felhasználó automatikus értesítést kap. A megrendelés visszaigazolását követő legkésőbb 5 munkanapon belül az áru szállításra kerül.