Pörgesd fel a motort: itt a január!

2021.01.19

Túl vagy már az első meetingeken, amiket még a bejglik és szaloncukrok édes mámorában töltöttél? Az Extra Coffee-nál mi is reméljük, hogy mindenki kipihente magát :-) ... Vagy mégsem? Van nem is egy, két-három jó tippünk. 


A fő titok az extra adag koffein. Mindig kéznél van, forró és erős, mégis krémes: főleg, ha Magyarország legütősebb kávéját választod. Az espresso veled van: napi három adag kávé elfogyasztása elegendő, finom, energizál. A reggeli és délutáni kávéadagon felül még egyszer lehet bűnözni a (munka)nap folyamán :-) Felpörget és élvezetes, kis szünetet követel.

Nem beszélve a további kiskapuról - vigyázat, függőséget okozhat! Csalni mindig lehet egy kicsit... a legfáradtabb irodai pillanatokban életet menthet az asztalfiókba rejtett csokoládés kávészem. Legyen szó csokiról, vagy kávéról: mindkettőtől nő a pulzus, a vércukorszint, éberebbek és bizony, jobb kedvűek leszünk hatásukra.

Az új év pedig menthetetlenül elérkezett. 2021: innen már csak felfelé! Leteszem, sportolok, nem eszem ezt-nem iszom azt - csak néhány a szokásos új évi fogadalmaink közül. Ne stresszelj, inkább súgunk még egy titkot: új év kezdődött, de minden nap is új lehetőséget rejt! Választhatod a kerékpárt, a rollert. A korai kelést, az elegendő alvást. A ráérős, egészséges mindennapokat. Választhatod a lépcsőket a lift helyett. Határozd el, amit valóban tenni szeretnél, és dolgozz a cél érdekében kitartóan. Ha elfáradnál, keresd az espressot. Pörgesd fel a motort: itt a január, érd el, amit csak akarsz! Boldog 2021-et kívánunk!

A méregerős Fekete, találd meg a hozzád illőt itt:

Vertse Zita