EXTRA COFFEE - CHILI TIME Kávés chiliszósz

Nincs raktáron CSÍPŐS

Kávé hozzáadásával született meg ez a kis különleges gyöngyszem! Igazi ínyenc csemege, főleg annak aki nem tud élni kávé és chiliszósz nélkül!

A chiliszószba Max Power kávénkból került egy csipetnyi, ami élénkítő és krémes, telt testű, közepes pörkölésű kávé. Prémium minőségű Guatemala-i és Mexico-i 100 %-os Robuszta kávékeverék. Extra erős és intenzív, diós és csokoládé utóízzel.

Ez a kis íz érződik a chiliszószban is, ami érdekes és megfoghatatlan ízt varázsol az ételednek. Ha szereted a gourmet dolgokat, ezt is szeretni fogod, de nem lesz a pörkölted legfontosabb kiegészítője!

Amihez ajánljuk

Mivel nem egy erőteljes, karakteres ízű szósz, illetve enyhe kávé íze van, leginkább a semlegesebb ízű ételeknél érződik ki jobban a kávé íze és az egész szósz harmóniája. Ez lehet akár, rizs, tészta, natúr húsok, csirkemell , saláták, zöldségek, zsemlegombócok stb.

Összetevők: zöldségek, Habanero Chili, hagyma, fokhagyma, extra coffee, barna cukor, melasz, fűszerek, só, citromsav, nátrium-benzoát

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

____________________________________

Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számunkra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencünkké teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika

2 290 Ft